Staat je boek er niet bij? Klik dan onder de boekenlijst op de rode knop om de inhoudsopgave van jouw boek te uploaden? Wij voegen dan de indeling van jouw boek toe aan het systeem.


Let er bij het uploaden voor de vakken Wiskunde, Nederlands, Rekenen en Engels op dat wij duidelijk kunnen zien welke onderdelen in ieder hoofdstuk voorkomen, dus upload een leerstofoverzicht. Wij zullen dan jouw boekindeling koppelen in ons systeem met alle onderwerpen op de juiste plekken.


Van sommige boeken zijn de woordenlijsten niet beschikbaar gemaakt door de uitgever. Let er bij het uploaden voor de talen Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Latijn en Grieks op dat wij kunnen zien welke hoofdstukken het boek heeft. Wij voegen dan de indeling van je boek toe, en daarna kun je zelf voor ieder hoofdstuk de woordenlijsten aanmaken. Als wij die dan goedkeuren, dan wordt de lijst zichtbaar voor alle leerlingen.


Totdat je boek beschikbaar is kun je instellen dat je 'Geen boek' hebt en kun je gewoon zelf zoeken naar onderwerpen die je wilt oefenen.