Ieder lidmaatschap op Slimleren is een doorlopend lidmaatschap en wordt automatisch verlengd tenzij het lidmaatschap wordt opgezegd. Het kan zijn dat er een gratis introductieperiode vóór de betaalde lidmaatschapsperiode wordt aangeboden. Zo kunnen nieuwe kinderen en ouders gratis bekijken of zij het lidmaatschap op Slimleren graag willen voortzetten. Bij het starten van een gratis introductieperiode wordt direct een lidmaatschap gestart. Dit betekent dat het lidmaatschap doorloopt voor de gekozen termijn (maand, kwartaal of jaar) indien het lidmaatschap niet wordt opgezegd in de gratis introductieperiode.


  • Doorlopend maandlidmaatschap: Binnen dit lidmaatschap betaalt de bezoeker voor 1 maand toegang. Dit lidmaatschap is altijd direct opzegbaar. Dat wil zeggen dat de gebruiker na opzegging nog toegang houdt tot het moment dat er een nieuwe afschrijving plaats zou vinden bij een nog actief lidmaatschap. Indien er nog 10 dagen toegang over is binnen de reeds betaalde lidmaatschapstermijn, vindt de incasso plaats voor de volgende maand bij actieve (niet opgezegde) accounts.
  • Doorlopend kwartaallidmaatschap: Binnen dit lidmaatschap betaalt de bezoeker voor 3 maanden toegang. Dit lidmaatschap is altijd direct opzegbaar. Dat wil zeggen dat de gebruiker na opzegging nog toegang houdt tot het moment dat er een nieuwe afschrijving plaats zou vinden bij een nog actief lidmaatschap. Indien er nog 10 dagen toegang over is binnen de reeds betaalde lidmaatschapstermijn, vindt de incasso plaats voor de volgende 3 maanden bij actieve (niet opgezegde) accounts.