Via de MENU knop links bovenin de menubalk kun je naar je Instellingen gaan en daarna naar klikken op 'Wijzig boek' bij het vak waarvoor je het boek wilt aanpassen. Hier kun je de juiste methode en het juiste leerjaar selecteren, en daarna jouw schoolboek.

Staat je boek er niet bij? Klik dan onder de boekenlijst op de rode knop om de inhoudsopgave van jouw boek te uploaden? Wij voegen dan de indeling van jouw boek toe aan het systeem.

Tot die tijd kun je opslaan dat je Geen boek hebt en kun je gewoon zelf zoeken naar onderwerpen die je wilt oefenen.